Overlooking the Atlantic Ocean, an unique and legendary gastronomic restaurant…
You’re sure to find what you’re looking for among our different menus

• Menu du marché, made with fresh market produce, if you’re running on a tight lunch schedule.
• Menu de l’Océan, for something more gourmet.
• Plaisirs & Dégustations menu for the gastronomes.

To each his own delights!

The restaurant is open from
Tuesday to Saturday inclued from 7:30 p.m to 9:30 p.m.

  • Recette de saison

    Poêlée de Saint Jacques aux salsifis braisés - Notre Chef vous dévoile l’une de ses recettes hivernales pour un plat léger et gourmand. Fraîcheur, simplicité et raffinement !

  • Le Chef & son équipe

    Le chef des cuisines du Grand Hôtel, vous invite à découvrir une cuisine française de terroir inspirée par la mer et les traditions basques.
    Succombez aux saveurs de nos deux restaurants !

Download our “Treatment Guide” to find out more about our packages and treatments.

Special offers

Discover our best special offers and guaranteed best prices by booking online.

Gift Boxes

Find the perfect gift box among our exceptional selection. Giving a gift is also a treat.